Wok med spinat og parmesan

opprettet den

Wok med spinat og parmesan

Til 4 personer

Ingredienser

100 g Soy4you Bites

6 dl grønnsaksbuljong

12 poteter

4 gulrøtter

Olje til steking

300 g babyspinat

Salt og pepper

50 g parmesanost

Revet sitronskall

50 g soltørkede tomater

Litt pinjekjerner

 

Tilberedning

Legg Soya Bites i bløt i kokende grønnsaksbuljong i ca. 10 minutter, før du lar dem renne av og avkjøles.

Skjær de soltørkede tomatene i små biter. Rist pinjekjernene gylne på en tørr panne.

Skrell potetene og gulrøttene, skjær dem i terninger og stek dem i woken i olje. Når de er i ferd med å bli gylne og møre, tilsetter du Bites, og etter et par minutter de skylte spinatbladene, som vendes rundt i den varme woken til de blir bløte. Krydre retten med salt og pepper.

Anrett retten med et dryss av soltørkede tomater, pinjekjerner, revet parmesan og nyrevet sitronskall.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din