Butterchicken med quinoa- og blomkålris

opprettet den

Butterchicken med quinoa- og blomkålris

Til 4 personer
Ingredienser 

100 g Soy4you Bites
4 dl vann
1 ts grønnsaksbuljong
1 løk
1 fedd hvitløk
1 ss garam masala
1 ss karri
1 ts støtt koriander
1 ts støtt spisskummen
½ ts støtt ingefær
½ ts gurkemeie
¼ ts kanel
1 boks kokosmelk
1 boks hakkede tomater
1 ss kokosolje til steking
Nigellafrø, chili og fersk mynte eller koriander til pynt
 
Tilberedning:
Kok opp 4 dl vann tilsatt grønnsaksbuljong i en gryte. Ta gryten av platen og slå av varmen når vannet koker. Ha soyabiter i gryten og la dem trekke i 5 min.
Finhakk løken og riv hvitløken fint på et rivjern.
Varm opp en stor gryte til middels varme, tilsett kokosolje og stek løken mør i ca. 5 min.
Tilsett alle krydderingrediensene, vend grundig rundt og la dem steke med i et par minutter før du tilsetter hvitløken og vender grundig rundt igjen.
Hell i kokosmelken og la det koke i et par minutter, tilsett så de bløtede soyabitene, rør om i gryten og hell i de hakkede tomatene. Rør igjen og la det småkoke i 15 min.
 
Quinoa- og blomkålris

Til 4 personer

Ingredienser:
2 dl kokt quinoa
1 blomkål

Tilberedning:

Finhakk blomkålen i en foodprosessor eller grovriv den på et rivjern. Vend blomkålrisen sammen med den kokte quinoaen.
Anrett quinoa- og blomkålrisen i dype skåler og fordel butter chicken ved siden av. Dryss med nigellafrø, chili, fersk mynte og koriander.

Oppskriften er laget av Maria fra Vanløse Blues – les mer om geniale grønnsaker på bloggen hennes.
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din