Det hele begynte med en bønne …
Soyabønnen stammer fra Asia. Her er den blitt dyrket og brukt i matlaging i tusenvis av år.
Med tiden er den tatt i bruk i resten av verden. Akkurat som i Asia setter vi pris på det høye innholdet av lettfordøyelige proteiner, den gunstige sammensetningen av aminosyrer og andre egenskaper som er bra for helsen vår.
I dag dyrkes soyabønner på alle kontinenter – altså også i Europa. Fordi de er så rike på proteiner, fungerer de godt som alternativ til kjøtt. Dette er belgplanten det dyrkes mest av på verdensbasis.
 

Denne lille bønnen danner selve grunnlaget for Soy4You. Og vi ønsker at den skal få spire videre og utvikle seg til massevis av nye, velsmakende alternativer til tradisjonelle kjøttprodukter.

En vegetabilsk virksomhet som går kjøttet i næringen

Agger Foods A/S er et selskap med en sterk forretningsidé. Bak hvert eneste produkt vi utvikler, produserer og lanserer, ligger det kunnskap, vilje og visjoner.
 
Siden bedriften ble etablert i 2011, har målet vårt vært å tilby soyaprodukter som kan erstatte kjøtt uten at det går ut over smaken eller konsistensen. Vi ønsker å bli den ledende produsenten av nye, miljøvennlige matvarer, og å inspirere folk til å ta sunnere valg når de skal lage mat.
 
Ideen bak Soy4You er å tilby dagens forbrukere et velsmakende alternativ til kjøtt. Stadig flere av oss har melkeallergi, høyt kolesterolnivå eller andre livsstilsykdommer. Vi mener at vi kan gjøre noe med dette ved å få flere til å satse på soyabaserte matretter.

Én ting er den positive effekten dette har på den enkeltes helse. I tillegg sparer dyrkingen av soyabønner miljøet for unødvendige belastninger sammenlignet med tradisjonell kjøttproduksjon.

I denne filmen får du vite mer om helse og ideen bak Soy4you.